GB

Grădina Botanică Națională(Institut) "Alexandru Ciubotaru"

Noutăți

Anunţ

Se dă în arendă etajul 5 al blocului administrativ al Grădinei Botanice (Institut) a AŞM. Pentru mai multe informaţii apelaţi numerele: 550443 sau 079999332.

Apel

Colectivul Grădina Botanică (I.) a AŞM, se adresează către oamenii de bună credinţă, către toţi prietenii şi vizitatorii fideli ai grădinii cu  rugămintea, de a susţine  apelul de  ajutorare a menţinerii unicalei colecţii de cca 3000 taxoni de plante tropicale şi subtropicale.

Call for help

Botanical Garden of the ASM, addressed to people of good faith by all true friends of the garden with the request, to support the call to help maintain unique collection of 3,000 taxa tropical and subtropical plants. This collection is accumulated through effort and sacrifice by people passionate and devoted to the garden, now is disconnected from the heat (gas), threatening the survival of plants.

Anunţ

Pe data de 15 aprilie 2011 la ora 1000 în sala de conferinţe a Grădinii Botanice  (Institut) a AŞM va avea loc Şedinţa Seminarului Ştiinţific de Profil la specialitatea ,,botanică” – 03.00.05. 

Anunţ

Pe data 28 aprilie ora 1000 în sala de conferinţe a Grădinii Botanice  (Institut) a AŞM va avea loc susţinerea publică a tezei elaborată de dr. în biol. PETRU CUZA, înaintată la titlul de doctor habilitat în biologie.

Anunţ

Pe data 29 iulie 2011 ora 1000 în sala de conferinţe a Grădinii Botanice (Institut) a A.Ş.M. va avea loc susţinerea publică a tezei elaborată de Ion Roşca, înaintată la titlul de doctor în biologie.

 

Anunţ

 INTERNATIONAL SCIENTIFIC SYMPOSIUM

Anunţ

Pe data 16 septembrie 2011 ora 1000 în sala de conferinţe a Grădinii Botanice (Institut) a A.Ş.M. va avea loc susţinerea publică a tezei elaborată de Dobrojan Sergiu, înaintată la titlul de doctor în biologie.