GB

Grădina Botanică Națională(Institut) "Alexandru Ciubotaru"

Farm to Fork 2020 Conference - Building sustainable food systems together!

Pe data de 15 și 16 octombrie 2020, de Ziua Mondială a Alimentației, va avea loc Conferința „Farm to Fork” - reuniune anuală a părților europene interesate în modelarea drumului UE către sisteme alimentare durabile.
Toți cei implicați în lanțul valoric alimentar, autoritățile publice, organizațiile internaționale și ale societății civile, precum și publicul larg interesat, sunt invitați să se alăture dezbaterilor și să contribuie la punerea în aplicare a strategiei adoptate recent „Farm to Fork” care constituie nucleul Acordului „European Green Deal”. Evenimentul va oferi un forum pentru discuții cu privire la provocările și oportunitățile legate de tranziția către sisteme alimentare durabile, precum și la posibilele domenii de intervenție.
Conferința „Farm to Fork” va fi un eveniment virtual, iar participanții vor putea contribui la discuție online unde vor întâlni vorbitori datorita oportunităților de rețea virtuală. Pentru a vă înregistra la eveniment urmați linkul: https://ec.europa.eu/info/events/farm-fork-2020-oct-15_en

 

imagini: